Ovakent Atatürk İlkokulu

Vizyon: Akademik ve sosyal aktivitelerde tercih edilen, saygın, güvenilir, katılımcı, bilgili, çağdaş nesillerin ekip ruhu ile yetiştirildiği bir kurum olmak.

Misyon: Öğrencilerimizin bireysel ilgi ve yeteneklerini göz önünde tutarak her bireyin sahip olduğu potansiyeli en üst seviyeye çıkarmak, yönetim ve eğitim personelinin yeterliliklerini artırarak, mesleki becerilerini geliştirmek, kaynak kullanımında daha etkili ve verimli olmaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:40 14:45
Isınma: kalorifer + Sobalı
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0354 675 70 83

WEB - https://ovakentataturkilkokulu.meb.k12.tr

Adres - A BLOK OVAKENT BELDESİ NAMIK KEMAL MAH. KAPLAN/2 SK. NO 1 BOĞAZLIYAN / YOZGAT B BLOK OVAKENT BELDESİ CAMİKEBİR MAH. FEVZİPAŞA CAD. NO8 BOĞAZLIYAN / YOZGAT

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Ovakent Kasabası 4 Mahellesi ile 2200 nüfuslu şirin bir beldedir.

Ulaşım Minübüs

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ilçeye 17km ile 90 km